Öğrenciler derste iken kalorifer kazanı tamiratı yangına neden oldu

Öğrenciler derste iken kalorifer kazanı tamiratı yangına neden oldu
A- A+

Malatya’da bir okulda öğrenciler içeride iken yazın yapılmayarak bugüne kadar bırakılan kalorifer kazanının tamir edilmesi esnasında çıkan yangın da şans eseri öğrenci ve öğretmenlerden olumsuz etkilenen olmadı. 

Olay, Darende ilçesine bağlı Ilıca İlkokulu’nda meydana geldi. Okulun kazanında tadilat yapılırken yangın çıktı. İhbar üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye Dairesi tarafından 5 araç ile birlikte 15 personel gönderdi. 

Öğrenci ve öğretmenlerin kısa sürede tahliye edildiği yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın maddi hasara neden oldu.

Bu arada, yaz tatilinde yapılması gereken kalorifer kazanı tamiratının soğuk havaların başlaması ve öğrencilerin okulda olduğu bir esnada yapılması ise dikkat çekti.  

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar