Münevver Zeren son yolculuğuna uğurlandı

Münevver Zeren son yolculuğuna uğurlandı
A- A+

Pütürge’nin sevilen ailelerinden Zeren ve Varan ailelerini yasa boğan Münevver Zeren, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Kurucularından öğretmen Yalçın Zeren’in Eşi, Ayhan ve Hakan Zeren’in annesi, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Turan Varan’ın ablası olan Münevver Zeren (76) için Ataköy 5 . Kısım Ömer Duruk Camiinde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Zeren ve Varan aileleri, yakınları, Pütürge-Doğanyol Eğitim vakfı yönetimi ve üyeleri ile kalabalık bir topluluk katıldı. 

4 çocuk annesi Münevver Zeren, Topkapı Çamlık Mezarlığında toprağa verildi.

Zeren ve Varan ailesi;  Münevver Zeren’in taziyesini 27 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00-18:00 arasında Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nda kabul edilecek.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar