Malatyalı Ailenin 4 Tabutu Yan Yana

Malatyalı Ailenin 4 Tabutu Yan Yana
A- A+

Malatya’ya Ramazan Bayramı tatili için gelirken görev yaptığı Şanlıurfa’da kullandığı otomobilin kamyon ile çarpışması sonucu kendisi ile birlikte eşi ve 2 çocuğunu ölen polis memuru ve ailesinin cenazeleri Malatya’da toprağa verildi. 

Trafik kazası, dün Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Kazada Malatyalı olan ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat polisi Batuhan Akar yönetimindeki 44 BA 255 plakalı otomobil ile İbrahim Halil Y. yönetimindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyon ile çarpışmıştı. Kaza da  polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime, oğlu Tunahan (7) ve kızı Umay (3) hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfa’da yapılan işlemlerin ardından Polis Memuru Batuhan Akar ve ailesini cenazeleri memleketi Malatya’ya getirildi. 

Malatya Şehir Mezarlığında Akar ailesinin 4  ferdine ait 4 tabut yan yana konuldu. Batuhan Akar’ın tabutuna Türk Bayrağı sarılırken, tabutunu polis mangası taşıdı.

Cenazeye Akar ailesi,  Vali Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve kalabalık bir topluluk katıldı. 

Akar ailesinin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar