Malatya'daki Öğretmenlere 60 Bin TL Promosyon

Malatya'daki Öğretmenlere 60 Bin TL Promosyon
A- A+

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlerin maaş promosyon anlaşmasına varıldığını açıklayarak, promosyon rakamının tek seferde yatırılmak üzere 60 bin 250 lira olduğu duyuruldu. 

 

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri personeli için tarihi bir Maaş Promosyon anlaşmasına imza atıldı. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından personelin maaş ücretlerinin ödeneceği bankayı belirlemek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda 14 bankanın davet edildiği 6 bankanın katılımıyla gerçekleştirilen Maaş Promosyon İhalesinde şimdiye kadarki en yüksek teklif olan 60 bin 250 lira üzerinden anlaşmaya varıldı. 

 

Açıklamada, “Türkiye’de eğitim camiasında bugüne kadar yapılan en yüksek tutarlı maaş promosyon anlaşmasıyla rekora imza atıldı.  Bu önemli anlaşmanın süresi 3 yıl olarak belirlendi. Bu süre zarfında personelin tüm mali işleri Akbank aracılığıyla yürütülecektir” denildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, “Değerli eğitim camiamız, promosyon sözleşmesi için bankalarla yürüttüğümüz müzakereler tamamlanmış olup ihale sonucunda en yüksek teklif veren ilgili banka ile sözleşme imzalanmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Promosyon bedeli tek seferde yatırılmak üzere 60 bin 250 lira  olarak belirlenmiştir. Eğitim camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar