Malatya'da Yaşanan Düğün Cinayetinde Ölü Sayısı Arttı

Malatya'da Yaşanan Düğün Cinayetinde Ölü Sayısı Arttı
A- A+

Malatya’da ağabey- kardeş arasında düğünde çıkan kavgada tabanca ile ateş açılması sonucunda 53 yaşındaki babası Abdullah Kazıcı’dan sonra ölen Piyade Üsteğmen Aydın Kazıcı, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cinayet olayı 20 Haziran günü Battalgazi ilçesinin Bulgurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi’nin karşısında bulunan bir düğün salonunda meydana gelmişti. Olayda abi-kardeş olan ve aralarında husumet bulunan Kazıcı ailesin fertlerinin arasında çıkan kavgada küçük kardeş R.K.’nın tabanca ile ateş açması sonucunda ağabeyi Abdullah Kazıcı (53) ölmüş, subay olan yeğeni Aydın Kazıcı ise ağır yaralanmıştı. Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Üsteğmen Aydın Kazıcı’da 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Kıbrıs’ta askeri birlikte görevli olan ve izinli olarak Malatya’da bulunan, tayini de bu dönem Edirne’ye çıkan Piyade Üsteğmen Aydın Kazıcı için Yeşiltepe Şehir Mezarlığında Askeri Tören düzenlendi. 

5 kardeşi bulunan ve kendisi de evli olan Üsteğmen Aydın Kazıcı’nın cenaze namazına ailesi, yakınları, İstihkam Alay Komutanı Albay Mehmet Bahtiyar, 2. Ordu Personel Başkanı Albay Sinan İçöz, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve kalabalık bir topluluk ile askeri erkan katıldı. 

Kılınan cenaze namazının ardından Piyade Üsteğmen Aydın Kazıcı’nın cenazesi Şehir Mezarlığında toprağa verildi. 

Üsteğmen Aydın Kazıcı’nın eşinin hamileliğinin son haftasında olduğu ve cinayet olayı yaşanmamış olsaydı Aydın Kazıcı’nın 1 hafta sonra baba olacağı belirtildi.

Bu arada, cinayeti işleyen R.K. ile birlikte , A.K. , M.K. ve M.K. adlı şüpheliler gözaltına alınmış, A.K. , M.K. ve M.K. adlı şüpheliler Adli Kontrol Şartı ve Yurtdışı Çıkış yasağı ile serbest bırakılırken, cinayet zanlısı R.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar