Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 3 sabıkalı yakalandı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 3 sabıkalı yakalandı
A- A+

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beydağı Mahallesi’nde bir evde yaptıkları aramada 218,45 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyon kapsamında 74 suç kaydı bulunan üç şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 15 Ekim 2024 tarihinde Beydağı Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi. Arama sırasında 218,45 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında,20 suç kaydı bulunan  H.D., 8 suç kaydı olan A.K. ve 46 suç kaydı bulunan D.K.  olmak üzere toplam üç şüpheli gözaltına alındı. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar