Malatya'da Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı

Malatya'da Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı
A- A+

Malatya’da silahlı saldırı sonucunda 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri olaya karışan 2 şüpheliyi yakaladı.

Olay, Göztepe Mahallesinde meydana geldi. Pompalı saldırı sonucunda1'si ağır olmak üzere  2 kişi yaralandı.

2 kişi olduğu bildirilen saldırganlar ellerindeki pompalı tüfek ile kaçarken, yaralılar ise ambulans ve özel araçla hastaneye kaldırıldılar.

Olay sonrasında bölgede polis ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yapılan çalışmkalar sonucunda  olayın alacak-verecek meselesinden dolayı yaşanan husumet nedeniyle yaşandığı, çıkan kavga da S.K. ve M.K. adlı şahısların,  A.D. ve M.M.Y. adlı şüphelilerin pompalı tüfek ile ateş açması sonucunda yaralandığı, yaralılardan S.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Battalgazi Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalenin ardından S.Y.'nin, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı bildirildi. 

Şüpheliler A.D. ve M.M.Y. , emniyet ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı. 

Soruşturma devam ediyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar