Malatya'da Gençlerin Kavgası Cinayetle Sonuçlandı

Malatya'da Gençlerin Kavgası Cinayetle Sonuçlandı
A- A+

Malatya’da bir evde alem yapan gençler arasında çıkan arbede cinayetle sonuçlandı. 21 yaşındaki Samet Karadağ, bıçak darbesiyle yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İlyas Mahallesi Emirgan Caddesi’nde, 21 yaşındaki Samet Karadağ’ın hayatını kaybettiği trajik bir olay yaşandı. 14 Ağustos gecesi saat 22.30'da bir apartmanın 4. katındaki dairede alem yapan gençler arasında arbede çıktı. Arbede sırasında bıçakla yaralanan Karadağ, çevredekilerin yardımıyla dışarı çıkarıldı ve ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Olayın meydana geldiği evde kız ve erkekli grup halinde 5 genç bulunuyordu ve alkol alındığı tespit edildi. Ev sahibinin bölgenin rezerv alan olması nedeniyle Dilek Mahallesi’nde konteynerde kaldığı ve oğlunun arkadaşlarıyla evde buluştuğu belirlendi.

Olaydan sonra evde bulunan gençler tarafından apartmanın arkasına atılmış vaziyete 1 adet pompalı tüfekte bulundu. 

 Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Evde bulunan şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar