Malatya'da feci kaza: 3 Ölü

Malatya'da feci kaza: 3 Ölü
A- A+

Malatya-Kayseri Karayolu üzerinde Darende ilçesine bağlı Aşağıulupınar Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazası, yürekleri dağladı. 59 AFU 977 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak su kanalına çarptı. Kazanın ardından olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.


Kazada Cevdet Akkan, Raif Akkan ve Şahin Akkan hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak kurtarılan İsmet Akkan ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar