Malatya’da drift yaptığı belirlenen sürücü ve araç sahibine 36 bin TL para cezası

Malatya’da drift yaptığı belirlenen sürücü ve araç sahibine  36 bin TL para cezası
A- A+

Malatya’da görüntülerde drift yaptığı belirlene bir otomobilin ehliyetsiz sürücüsüne 28 bin TL, aracın sahibine ise 8 bin TL trafik idari para cezası kesildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; 9 Eylül 2023 tarihinde Sanayi sitesi civarında sokak ortasında drift yaptığı görüntülerle açık bir şekilde anlaşılan otomobil tespit edilerek, 11 Eylül 2023 tarihinde araç bulunarak sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak ve drift atmaktan toplam 28 bin 532 TL para cezası uygulandı.

Polis ekipleri otomobilin sahibi de tespit ederek, ehliyeti olmayan sürücüye araç kullandırmak suçundan 8 bin 190 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, Malatya’da 11 Eylül 23023 tarihinde il merkezinde durdurulan bir araçta manifoldlu kumandalı egzoz tertibatı bulunduğu tespit edilerek, sürücüsüne (Mevzuata uygun olarak yapıldığı belgelenemeyen teknik değişikliğin çevredekileri rahatsız edecek derecede gürültü çıkaracak özellikte olması’ kuralını ihlalden 4 bin 64 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar