Malatya'da Dolandırıcı 715 Bin TL'yi Yiyemedi

Malatya'da Dolandırıcı 715 Bin TL'yi Yiyemedi
A- A+

Malatya’da kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp bir vatandaşa terör olayları konusunda tedirginlik ve korku vererek 715 bin TL dolandırmak isteyen şüpheliler istediklerini elde edemediler.

Malatya’da kendisini polis-savcı olarak tanıtarak bir kişiden, isminin terör olaylarına karıştığını belirterek 715 bin TL dolandırmak üzereyken, mağdur şahsın ailesi durumu fark ederek ihbarda bulundu. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışma sonucunda dolandırıcıların 715 bin TL’yi alması son anda engellendi.

Asayiş Şubesi ekipleri, dolandırıcılık şebekesi üyelerin8i belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar