Malatya'da Arazi Anlaşmazlığında 1 Kişi Öldü

Malatya'da Arazi Anlaşmazlığında 1 Kişi Öldü
A- A+

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde arazi anlaşmazlığı sonucu silahla ateş açılması sonucu yaralanan 2 kişiden birisi hastanede öldü.

Olay, Kurban Bayramının üçüncü günü 18 Haziran Salı günü Akçadağ ilçesine bağlı Aşağı Örükçü Mahallesinde meydana gelmişti. Akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı üzerine çıkan kavganın büyümesi üzerine av tüfeği ile ateş açılması üzerine amca-yeğen olan Nazmi Gökçek ve Olcay Gökçek (37) yaralanmıştı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınan Olcay Gökçe yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralı Nazmi Gökçek’in tedavisi ise Turgut Özal Tıp Merkezinde devam ediyor.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma sürüyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar