Malatya'da Ambulans Bu Kez Öldürdü

Malatya'da Ambulans Bu Kez Öldürdü
A- A+

Malatya’da özel bir ambulansın çarptığı kadın yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trafik kazası, 28 Temmuz Pazar günü saat 19.10 sularında merkez Yeşilyurt ilçesinin Yakınca Mahallesi Anemon Otel yakınlarında meydana geldi. 

Kazada özel şirkete ait ambulansına çarptığı bir kadın ağır yaralandı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kadının üzerinde yapılan kontrolde her hangi bir kimlik bilgisine ulaşılamadığı ve kadının 45-50 yaşlarında olduğu öğrenildi. 

Kadının ailesine ulaşılması için polisin bölgede yaptığı  çalışmada ölen kadının 54 yaşındaki Gülseren Dişkaya olduğu belirlendi.

Özel ambulans şoförü polis tarafından gözaltına alındı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar