Malatya'da 4 ile 3,3 büyüklüğünde depremler

Malatya'da 4 ile 3,3 büyüklüğünde depremler
A- A+

Salı öğleden sonra, akşam ve gece Malatya sınırlarında büyüklükleri 4 ile 3,3 arasında değişen depremler meydana geldi.

Gece 23.09'da meydana gelen ve AFAD'ın merkez üssünü Yeşilyurt ve büyüklüğünü 3,6 olarak belirttiği deprem il merkezinde de şiddetli bir şekilde hissedildi ve heyecan yarattı.  

malatyahebr.com'da yer alanhabere göre; Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 23.09'da yer yüzeyinin 5 km. altındaki tabakada meydana gelen depremin büyüklüğünü 3,7 merkez üssünü de Yeşilyurt- Seyituşağı olarak açıkladı.

DİĞER DEPREMLER..
Bu arada, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 14.20'de meydana gelen ve merkezi Darende- Çaybaşı olan depremin büyüklüğünün 4, saat 15.04'te meydana gelen ve merkezi Darende- Balaban olan 3,5 büyüklüğünde deprem kaydı yapıldığını duyurdu.

Kandilli, saat 19.48'de de merkez üssü Doğanşehir- Yolkoru olan 3,3 büyüklüğünde deprem kaydı yaptı.

KAYNAK: malatyahaber.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar