Malatya'da 2 Kaza: 4 Yaralı

Malatya'da 2 Kaza: 4 Yaralı
A- A+

Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam dört kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmuyor.

Battalgazi’de Çekici ve Otomobiller Çarpıştı

Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesi Elazığ Caddesi’nde, S.Y. yönetimindeki 44 AL 777 plakalı çekici ile V.M.'nin kullandığı 44 AFG 842 plakalı araç ve M.Ç. yönetimindeki 33 EAC 28 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi.

Kazanın ardından M.Ç. ve yolcu A.Ç. isimli kişiler hafif yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Yeşilyurt’ta Kontrol Kaybı Kaza Getirdi

Bir diğer kaza, Yeşilyurt İlçesi Tecde Mahallesi Altınkayısı Bulvarı’nda yaşandı. B.O. isimli sürücü, 44 DP 698 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 44 LT 506 ve 06 FS 0199 plakalı araçlara çarptı. Bu kazada da yaralanmalı ve maddi hasarlı bir durum meydana geldi.

Sürücü B.O. ve yolcu B.Y. kazada yaralanırken, ambulansla hastaneye sevk edildiler. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Her iki kazada da yaralılar hızlı bir şekilde ambulanslarla hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Kaza yerlerinde güvenlik önlemleri alınarak, incelemeler yapıldı.

malatyagazete.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar