Malatya Stadyumu Sezona Hazır

Malatya Stadyumu Sezona Hazır
A- A+

6 Şubat depremlerinden dolayı bu sezon ligde yer almayan Yeni Malatyaspor, 2024-2025 sezonunda 1.Lig’de kaldığı yerden yoluna devam edecek.

Yeni Malatyaspor yönetimi, kulübün borç sorununu halledip, transfer tahtasını açmak için yoğun bir mesai harcarken, diğer yandan da Yeni Malatya Stadyumu’nun yeni sezona hazır hale getirilmesi için görüşmelerin sürdüğü bildirildi. 

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ardından takımın ligden çekilmesi nedeniyle yaklaşık 1,5 sezonundur maçların oynanmadığı 27 bin 44 seyirci kapasiteli Yeni Malatya Stadyumu’nun durumu ile ilgili süreç netlik kazanmaya başladı. Kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni sezonda Malatya’da maçlarını oynamak için gerek TFF gerekse de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yeni Malatya Stadyumu’nda sezon öncesi Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) istediği kriterlerin yerine getirilmesi noktasında ödenek sorunun çözüldüğü öğrenildi. Bu kapsamda statta; basın ve protokol tribünü başta olmak üzere soyunma odaları, hakem ve gözlemci odalarında gerekli bakım, onarım ve tadilat işlemleri yapılacak.

Malatya Söz Gazetesi 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar