Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 200 personel alınacak

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 200 personel alınacak
A- A+

İŞKUR ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle başlatılan İşgücü Uyum Programı kapsamında, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 200 personel istihdam edilecek. Başvurular 25-29 Eylül 2024 tarihleri arasında alınacak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Millî Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü İşgücü Uyum Programı, kamu kurumlarıyla iş birliği içerisinde devam ediyor. Program kapsamında Malatya’da 200 personel alımı yapılacak.

İŞKUR ve Gençlik Spor Müdürlüğü Ortaklığı

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, İŞKUR aracılığıyla başlatılan program kapsamında personel alımları gerçekleştirilecek. İşe alınacak 200 kişi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yürütülecek projelerde görev alacak.

Başvurular 25-29 Eylül Tarihleri Arasında

Başvuru süreci 25-29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvuruların ardından, katılımcılar kura yöntemi ile belirlenecek. İlgili kurumlar, başvuruların ardından detaylı bilgi sağlayacak.

Kura Yöntemi ile Belirlenecek

İşgücü Uyum Programı çerçevesinde alımı yapılacak personelin, başvuru sürecinin ardından kura yöntemiyle seçileceği bildirildi. Başvuru şartları ve alım süreci hakkında detaylı bilgi, İŞKUR ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kamuoyuna duyurulacak.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar