"Malatya Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında asfaltsız yol kalmadı"

A- A+

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehirin sorumluluk bölgelerinde asfaltsız yol kalmadığını açıkladı.

Gürkan, "Yol çalışmalarımızı ‘Durmak Yok Yola Devam’ düsturuyla, Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle ‘Yol Medeniyettir’ anlayışıyla yapıyoruz. Şu anda 13 ilçemizde 718 mahallemizde ve bin 500 mezramızda asfaltsız yer kalmamıştır. Büyükşehir uhdesindeki tüm yollar asfaltlandı. İlçe belediyelerdeki yolların da yüzde 80’i bazı yerlerde yüzde 95’inde asfaltlama yapıldı. Kalan yerlerdeki eksiklikler de önümüzdeki süreçte tamamlanacaktır. Bu çalışmalarımızı yapan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığımıza ve tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar