Kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı

Kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı
A- A+

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya ve çevresindeki iller için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. 

Yapılan açıklamada, 21 Ekim 2024 Pazartesi saat 13.00’ten itibaren başlayacak olan fırtınanın 22 Ekim 2024 gece yarısına kadar etkisini sürdüreceği belirtildi.

Beklenen hava olayı; Kuzeyli yönlerden saatte 60-80 km hızında fırtına beklendiği ve yüksek ve dağlık kesimlerde ise fırtına hızının 70-90 km/saate kadar çıkabileceği ifade edildi.

Fırtınanın çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara yol açabileceği belirtildi. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar