Korkutan yangının çıkış sebebi belirlenemedi

Korkutan yangının çıkış sebebi belirlenemedi
A- A+

Malatya’da saha atıklarından dolayı çıkan yangın korku ve panik yaşatırken, amatör maç oynanan çim sahaları ise tehlike ile karşı karşıya bıraktı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sorumluluğunda bulunan Yeşiltepe’deki spor kompleksinde yer alan suni çim sahalarda sökülen atık suni çimler ile atılan diğer hurda malzemeler henüz belirlenemeyen bir sebeple alev aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince müdahale edilen yangında çıkan dumanlar şehir merkezinde de çıplak gözle fark edildi. 

Amatör maçların oynandığı suni çim sahaları da tehlike ile baş başa bırakan yangın ekiplerin çabasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar