KOM'dan kaçak rakı operasyonu yaptı

KOM'dan kaçak rakı  operasyonu yaptı
A- A+

Malatya’da kaçak yapılarak piyasaya sürülen 144 adet 0,5 litrelik pet şişeler halinde 72 litre el yapımı kaçak rakı ile geçirildi. Türkiye’de zaman zaman sahte  rakı tüketimine bağlı ölümlü olaylar yaşanıyor. 

Malatya Emniyeti  Kaçakçılık ve Organize  Suçlarla Mücadele KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince el yapımı kaçak alkollü içki imalatı ve ticareti ile mücadele kapsamında bir işyerinde yapılan aramada 144 adet 0,5 litrelik pet şişeler içerisinde toplam 72 litre el yapımı sahte alkollü içki ile 1 adet pompalı av tüfeği ele geçirildi.

KOM ekiplerince şüpheli F.Z. hakkında yasal işlem yapıldı. 

Bu arada, sahte  rakı veya alkollü içeçek  tüketimi sonucunda Türkiye’de zaman zaman ölümlü olaylar yaşanıyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar