Kayısı Festivali Konserine Siber Saldırı İptali

Kayısı Festivali Konserine Siber Saldırı İptali
A- A+

ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft’un sisteminde yaşanan arıza pek çok sektörü etkiledi. Türk Hava Yolları, bankalar, hastaneler gibi çok sayıda şirketin internet üzerinden sunduğu hizmetlerde kesinti yaşanıyor. 

Türk Hava Yolları, (THY) küresel iletişim kesintisi nedeniyle uçuşlarda yoğunluğu azaltmak amacıyla 84 seferin iptal etti. 

Yaşanan kaostan dolayı Malatya’ya gelemeyen sanatçı Alişan’ın Kayısı Festivali konseri iptal edildi. 

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyemiz iş birliğinde düzenlenmekte olan ve bugün (19 Temmuz Cuma) başlayacak 26’ncı Kayısı Festivali kapsamında kortej yürüyüşümüz belirtildiği gibi bugün saat 19.00’da yapılacaktır. Tüm hemşerilerimizi Festival Kortejimizin coşkusuna ortak olmaya davet ediyoruz.

Bu akşam Sanatçı Alişan ile yapılacak konser ise küresel çapta yaşanan ve havayolu şirketlerini de etkileyen sistemsel sorundan dolayı yapılamayacaktır. Alişan konseri festival kapsamında gerçekleştirilecektir. 

Festivalimizin cumartesi ve pazar programında herhangi bir değişiklik olması halinde vatandaşlarımız bilgilendirilmeye devam edilecektir.”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar