Kaya'dan Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı'na Ziyaret

Kaya'dan Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı'na Ziyaret
A- A+

Saadet Partisi TBMM Grup Başkan Vekili Sayın Bülent KAYA ve Danışmanı Sayın Nurettin ÖZHASAR beyler Pütürge -Doğanyol  Eğitim Vakfımızı ziyarette bulundular.

Vakıf Başkanımız Sayın Dr. Hasan Hüseyin ŞENER başta olmak üzere Yönetim Kurulumuzdan Vakıf Başkan Yardımcımız Sayın Bayram TİLBAÇ, Sayın Abuzer KARAMAN ve Vakfımızın üyelerinden İş İnsanı Sayın Bilal ATABEY’in de beraberinde bulunduğu ve Vakfımız, Öğrenci Arkadaşlarımız ve içinde bulunduğumuz yeni dönem ve süreç hakkında; Saadet Partisi TBMM Grup Başkan Vekili Sayın Bülent KAYA ve Danışmanı Sayın Nurettin ÖZHASAR beyler ile sohbette bulundular.
Gündemin reel konuları ve Vakfımız için düşünülen revizeler hakkında yapılan istişare sonunda Vakfımızın Onur Üyesi İş İnsanı Yazar Sayın Ziya AKŞAHİN beyin otobiyografyası ve Vakfımızın Yayınevi Sertifikası almamıza vesile olan ilk kültürel yayınımız “ Gökyüzüne Dokunurduk Babik’te” adlı kitabımızı hediye ettik.

Vakfımız Yönetim Kurulu adına ziyaretlerinden ötürü Saadet Partisi TBMM Grup Başkan Vekili Sayın Bülent KAYA ve Danışmanı Sayın Nurettin ÖZHASAR beye teşekkürlerini ileten Vakıf Başkanımız Sayın Dr. Hasan Hüseyin ŞENER “ Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için hep birlikte birlik beraberlik ve barış içerisinde hizmetlerimize devam ediyoruz ve edeceğiz “ dileklerinde bulundular.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar