Işıkta bekleyen minibüse kamyon çarptı, 5 yaralı

Işıkta bekleyen minibüse kamyon çarptı, 5 yaralı
A- A+

Malatya’nın Darende ilçesinde ferini boşalan kamyonun  trafik ışıklarında bekleyen minibüse arkadan çarpması sonucunda 2’si ağır 5 kişi yaralandı. 

Trafik kazası, Malatya- Kayseri Karayolu üzerinde Darende ilçesinin  Aşağıulupınar Mahallesinde meydana geldi. Kaza da B.K. (42) yönetimindeki 44 BA 560 plakalı kamyon ile Darende istikametine seyir halindeyken freni boşalması sebebiyle trafik ışıklarında duramayarak aynı istikamette ışıklarda beklemekte olan N.A. (44) yönetimindeki 06 AY 1197 plakalı minibüse arkadan çarptı.

Kaza sonucunda  06 AY 1197 plakalı aracın sürücüsü N.A. ile araçta bulunan H.A. (69), S.A. (36), B.A. (27), Ö.S.A. (2) yaralandı. Yaralılardan B.A. ve Ö.S.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Yaralılar Darende ve Malatya’daki hastanelere sevk edildi.

Kazaya sebebiyet veren kamyon sürücüsü B.K., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor. 

 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar