Irak'ın Kuzeyinde 4 Mehmetçik Şehit oldu, biri Malatyalı ...

Irak'ın Kuzeyinde 4 Mehmetçik Şehit oldu, biri Malatyalı ...
A- A+

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmalar sonucunda 4 Mehmetçik şehit düştü. Şehitlerden Uzman Çavuş Fatih Kalkan’ın Malatyalı olduğu ve ailesinin Osmaniye’de yaşadığı bildirildi. 

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmalar sonucunda Uzman Çavuşlar Savaş Borlu, Harun Yıldırım, Fatih Kalkan ve Astsubay Gökhan Ağıl şehit düştüler.

Aslen-Malatya-Kuluncaklı olan Şehit Fatih Kalkan’ın ailesinin Osmaniye’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturduğu, evli ve 3 aylık Yaren adlı bir kız bebeği babası olduğu bildirildi. 

Malatya Valiliği’nden yapılan açıklama da, Şehit Uzman çavuş Fatih Kalkan’ın cenazesinin Osmaniye’de toprağa verileceği bildirildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar