"İlk Evim, İlk İş Yerim" Kurası Çekildi

A- A+

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamındaki sosyal konutun kura çekimine Malatya’da başlandı.

Malatya merkez ve ilçelerdeki 2 bin 791 konutun kura çekiminin birinci etabı Merkez Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Malatya il merkezde yapılacak bin 180 ve Darende’deki 241 sosyal konutun hak sahipleri kura ile belirlenirken, ikinci etapta Doğanşehir 350, Akçadağ 250, Arapgir 100, Hekimhan 100, Yazıhan 150, Darende-Balaban 120, Kuluncak 100, Kale 100 ve Pütürge’ye 100 konutun kuraları da çekilecek.

Noter huzurundaki kura çekiminde hazır bulunan vatandaşlar isimleri çıktığında gözyaşlarını tutamadılar. 

Babası adına ev çıkması üzerine mutluluğunu ve gözyaşlarını  gizleyemeyen Fatih Duman, “Çok heyecanlıyım, şuan konuşamayacağım. Bu anı bekliyorduk. Allah herkesten razı olsun, herkese nasip etsin. Allah olmayana da versin. Yani şuan heyecanlıyım konuşmakta güçlük çekiyorum. Bu anı yaşayan bilir. Babamın adına buradayım. Sayın cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Allah ayağını taşa değdirmesin. Gerçekten Allah razı olsun bize bunu kazandırdığı için” ifadelerini kaydetti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar