İBB Başkan Vekili Akın Gürkan'dan Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'na Ziyaret

İBB Başkan Vekili Akın Gürkan'dan Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'na Ziyaret
A- A+

Pütürgeli olan  ve hemşehrileri tarafından da sevilen isimlerden birisi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Akın Gürkan, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nı ziyaret ederek, vakıf üyesi oldu. Akın, “Tüm hemşehrilerimez kapım her zaman açıktır” dedi.

Aslen Pütürgeli olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Akın Gürkan, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nı ziyaret ederek, burada vakıf yönetimi ile bir araya geldi. 

Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Ceyhan, Abuzer Karaman ve Malatyalı sivil toplum kuruluşu yöneticilerinden Cemal Uzun’ın da hazır bulunduğu ziyarette  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Akın Gürkan, vakıf üyelik formunu doldurdu. 

Pütürge’nin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Pütürgeli gençlerin eğitiminin ana konusu olduğu sohbette Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, günün anısına Gürkan’a Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Kültür Yayınları bünyesinde yayınlanarak gelirini vakfa burs olarak bağışlanan hayır sever iş insanı Ziya Akşahin’in "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” kitabını takdim etti. 

Gürkan,  “Hemşerilerime kapım her zaman açıktır, hemşehrilerimin emrindeyim” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar