Hikmet Tanrıverdi İyi Parti'ye katıldı

Hikmet Tanrıverdi İyi Parti'ye katıldı
A- A+

Malatyaspor Kulübü Eski Başkanı ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Eski Başkanı Malatya-Doğanyollu iş insanı Hikmet Tanrıverdi'nin İyi Partiye katıldığı bildirildi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve paylaştığı fotoğraflar da Doğanyollu iş insanı Hikmet Tanverdi’nin İyi Parti’ye katıldığı belirtildi. 

Akburak’ın açıklaması şu şekilde, “İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) ve Malatyaspor Eski Başkanı, İş İnsanı Hikmet Tanrıverdi İYİler ailesine katıldı. Rozetini Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener taktı. Birlikte başaracağız.”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar