Hayırsever iş adamı Halit Yüksel'den 1.500 kişiye iftar

Hayırsever iş adamı Halit Yüksel'den 1.500 kişiye iftar
A- A+

Doğanyollu hayırsever iş insanı Halit Yüksel, Doğanyol ilçesinde yaklaşık 1.500  kişinin katıldığı bir iftar yemeği verdi. 

Hayırsever iş insanı Halit Yüksel tarafından Doğanyol Belediyesi’nin de katkı verdiği organizasyon da Doğanyol ilçe merkezindeki halı sahada bin 500 kişi aynı sofrada birlikte iftar açtı.

İftara Doğanyol'un 16 mahallesinde de geniş katılım oldu. 

Birlik ve beraberlik için düzenlenen organizasyona katılan vatandaşlara ve iftarı veren hayırsever iş insanı Halit Yüksel'e teşekkür eden  Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay,  davetlileri karşılayıp, uğurladı.

Hayırsever iş insanı Halit Yüksel, daha önce rahmetli babası adına Doğanyol ilçesinde Sağlık Ocağı yaptırmıştı. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar