Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Hanife Yazıcı,

Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret
A- A+

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi  Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Kaymakam adayları, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Cevdet Tatar ile birlikte;Şehit Polis Memuru Sait Korkmaz, ŞehitPolis Memuru Okan Doğan, Şehit Polis Memuru Erol Köse ve Şehit Polis Memuru Zafer Sayil’in ailelerine ziyarette bulundular.


Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, ilkolarak 14 Haziran 2000 tarihinde Muğla’da polis memuru olarak görev yapmakta iken trafik kazası sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Sait Korkmaz’ın ailesini Yeşilyurt ilçesinin Şeyhbayram Mahallesinde bulunan evini ziyaret etti.

Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak’ın da bulunduğu ziyarette,10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet polislerine yapılan bombalı saldırıda aracın patlatılması sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Okan Doğan’ın Yeşilyurt ilçesinin Çilesiz Mahallesindeyaşayan babası Yusuf Doğan’la bir süre sohbet ederek hayır dualarını alan Hanife Yazıcı, şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.


Daha sonra27 Eylül 1993 tarihinde Tunceli - Mazgirt’te yaşanan trafik kazası sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Erol Köse’nin eşi Ayten Köse’yi Yeşilyurt/Bostanbaşı Mahallesindeki evinde ziyaret eden Hanife Yazıcı, şehidin kıymetli eşiyle sohbet ederek şehidi anıp, dua etti.

Son olarak26 Aralık 2011 tarihinde Diyarbakır’da terör saldırısı sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Zafer Sayil’in Yeşilyurt/Bostanbaşı Mahallesindeki anne evine uğrayan Hanife Yazıcı, şehidin annesi Münire Sayil ve yakınlarıylaile bir süre sohbet ederek sağlıklı ve hayırlı birömür temennisindebulundu.

Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dikkate alan Hanife Yazıcı, vatan ve bayrak gibi mukaddesatlarımız uğruna hiç çekinmeden canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize ve onların kıymetli ailelerine her zaman vefa borçlarının bulunduğunu belirterek, "Daima milletimizin gönlünde yaşayacak olan aziz şehitlerimizi her zaman rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Şehit aileleri ise “Hanife Yazıcı’nın her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu vesileyle devletimizin her zaman yanımızda olduğunu hissetmekteyiz. Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür  ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar