Feci kaza da 16 kişi öldü, birisi Malatyalı gazeteci

Feci kaza da 16 kişi öldü, birisi Malatyalı gazeteci
A- A+

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında, başka bir yere göreve giderken kazayı görüp yaralılara yardım eden birisi Malatyalı olan İhlas Haber Ajansı çalışanı 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ekiplere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı.

Kazasında ilk belirlemelere göre İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver gazeteciler, 3 itfaiye, 4 sağlık personeli olmak üzere 16 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Malatya-Kurucovalı olan gazeteci Muhammed Abdulkadir Esen’in ailesi uzun bir süreden beri Şanlıurfa’da yaşıyor. Muhammed Abdulkadir Esen’in cenazesi ailesi tarafından Şanlıurfa’ya götürülerek burada toprağa verilecek.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar