Emniyetten bilgilendirme çalışması

Emniyetten bilgilendirme çalışması
A- A+

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlara yönelik  Siber Suçlar, Narkotik, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele, Genel Güvenlik ve Asayiş konularında bilgilendirme çalışması yapıldı. 

MalatyaPark AVM'de düzenlenen etükinlikte  Emniyet ekipleri, özellikle UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele) ve KADES (Kadın Destek Uygulaması) uygulamalarını tanıtan broşürler dağıtarak vatandaşlara detaylı bilgi verdi. 

UYUMA, uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların ihbarlarını kolaylıkla iletebildiği bir mobil uygulama olarak tanıtılırken, KADES uygulaması ise kadınların acil durumlarda güvenlik güçlerine hızlıca ulaşmasını sağlıyor.

Emniyetin bu tür bilgilendirme faaliyetlerinin halkın bilinç düzeyini artırmayı ve suçla mücadelede etkinliği sağlamayı hedeflediği belirtildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar