Dolandırıcı 178 Saatlik Kamera Görüntülerinde Tespit Edildi

Dolandırıcı 178 Saatlik Kamera Görüntülerinde Tespit Edildi
A- A+

Malatya’da kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp bir kişiden çanta dolusu döviz ve altın alarak dolandırıcılık yapan 1 kişi, Emniyet ekiplerinin 178 saatlik kamera görüntülerinin izlenmesi sonucunda yakalandı.

İl Emniyet  Müdürlüğünden  verilen bilgiye göre; bir vatandaşın kendisini savcı ve polis olarak tanıtan bir kişiye çanta içinde döviz ve altın verdiğini söyleyerek şikayette bulunması üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince 178 saatlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda Şüpheli Z.K. isimli şahıs Şanlıurfa’da yakalandı.

Dolandırıcı Z.K.’nın evinde yapılan aramada  1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 123 adet mermi, 2 adet laptop ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Şüpheli Z.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar