Darende'de Trafik Kazası.. 3 Ölü, 5 Yaralı

Darende'de Trafik Kazası..  3 Ölü, 5  Yaralı
A- A+

Malatya’nın Darende ilçesinde  iki otomobilin çarpışması sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. 

Trafik kazası, Malatya-Kayseri Karayolu Darende ilçe merkezi Nadir Köprü mevkiinde meydana geldi.  Kazada Batuhan Yılkınç yönetimindeki 44 DZ 542 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz öğrenilemeyen 06 DTB 449 plakalı otomobil çarpıştı.

Karayolunun can pazarına dönüştüğü kaza için bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Kazada otomobillerde sıkışan 2 kişinin çıkartılması için Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince yoğun bir  çaba gösterildi. 

Kaza da Batuhan Yılkınç,  Hüseyin Taha, Hacer ve Meryem Tuana Bozkurt ile Cihan, Gül, Rana ve Cihangir Aydın’ın ambulanslar ile Darende Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan  Meryem Tuana Bozkurt (20), Batuhan Yılkınç (25) ve Hacer Bozkurt (42) hayatını kaybetti.

İlk müdahalesi yapılan bazı yaralılar hava ambulans helikopteri ile Malatya’daki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar