"Cihat Arslan ile sözleşme yeniledik"

A- A+

Yeni Malatyaspor yöneticilerinin 8 gün önce yeniden sözleşme imzalandığını belirttikleri Teknik Direktör Cihat Arslan'la, sözleşme yapıldığına ilişkin yeni bir duyuru ve fotoğraflar, kulübün resmi sosyal medya hesabında 10 Ağustos günü yayınlandı.

Kulüp Başkanı Ahmet Yaman ile Teknik Direktör Cihat Arslan'ın sözleşme imzası ile ilgili, sosyal medya hesabından, ortam fotoğraflarıyla ve  "Yine yeniden... Teknik Sorumlumuz Cihat Arslan ile sözleşme yeniledik. Camiamıza hayırlı olsun." açıklamasıyla duyuruldu.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman ve 2. Başkan Erdal Gündüz, 2 Ağustos'ta düzenledikleri basın toplantısında, Teknik Direktör Arslan'la yeniden sözleşme imzaladıklarını duyurmuşlardı.

Kulüp başkanı Ahmet Yaman, “Göreve geldiğimizde hocamızın burada elektriksiz, susuz kaldığını, makarna ve yoğurt yiyerek göreve devam ettiğini öğrendik. Futbolculara kendi cebinden harçlık vererek antrenmana çıkardığını da gördük. Hocamıza minnettarız, çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, bundan sonra hocamıza gereken değeri vereceğiz. Hocamızla yeni sözleşmemizi yaptık. Hocamızla devam ediyoruz” açıklamasını yapmıştı.

KAYNAK: malatyahaber.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar