Büyükşehir Sanat Kurslarına Giden 43 Öğrenci Üniversiteli Oldu

Büyükşehir Sanat Kurslarına Giden 43 Öğrenci Üniversiteli Oldu
A- A+

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde (MABESEM) verilen kurslara katılan öğrencilerin büyük bir başarıya imza attığını duyurdu. Başkan Er, “Sanat Merkezi'mizde eğitim alan 43 evladımız, üniversitelerin sanat bölümlerine yerleşti. Resim kursumuza katılan 30 öğrencimizin tamamı görsel sanatlar bölümlerine girmeye hak kazandı. Gençlerimizin bu başarılarından büyük memnuniyet duydum” ifadelerini kullandı.

Gençlere Destek Devam Ediyor

Başkan Er, açıklamasında hem öğrencileri hem de hocalarını tebrik ederken, sanat merkezinin her yaştan insanın ilgisini çektiğini vurgulayarak,  “Sanat Sokağı'ndaki Sanat Merkezi'mize 7'den 77'ye her yaştan hemşehrimiz yoğun ilgi gösteriyor. Bu güzel başarılar, gençlerimize verdiğimiz desteğin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor” dedi.

Başkan Er, açıklamasını “Tüm hemşehrilerimizi bu merkezimize davet ediyorum” diyerek tamamladı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar