Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dekanı Prof. Dr.Ramazan ÖZDEMİR ve Tıp Mezunları

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dekanı Prof. Dr.Ramazan ÖZDEMİR ve Tıp Mezunları
A- A+

Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı Onur Üyesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  Dekanı Prof. Dr. Ramazan ÖZDEMİR görevde bulunduğu Üniversite Hastanesinden öğrencilerinin mezuniyetinde her birine diploma ve hediyelerini takdim etti.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 2024 Yılı Tıp Mezunlarına düzenlenen MEZUNİYET TÖRENİ'nde Fatih Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ergün TURAN 'da öğrencileri yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

Meslektaşları ve Dekanlıkta görevli yetkililer ile öğrencilerinin Mezuniyet Diploması ve hediyelerini takdim eden ÖZDEMİR “ Her biri bu ülkeye, vatana hayırlı olacak tıp alanında bölümleri içerisinde başarılı olmuş ve bizlerin takdirini de kazanmış olan yeni meslektaşlarıma hayatları boyunca başarılar dilerim ” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar