Avukat Kazım Ayaydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Avukat Kazım Ayaydın Son Yolculuğuna Uğurlandı
A- A+

Vefatı büyük üzüntüye neden olan Pütürgeli siyasetçi ve Avukat Kazım Ayaydın son yolculuğuna uğurlandı. Kazım Ayaydın için Ataköy 5. Kısım Ömer Doruk Camisi’nde İkindi Namazına Müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bakırköy Zuhurat Baba Mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Avukat Kazım Ayaydın’ın cenazesine 1980 öncesi ülkücü camianın önde gelen isimleri başta olmak üzere, Ali Yasak (Drej Ali), Abdullah Kederoğlu, Mustafa Verkaya, Kızılay Eski Genel Başkanı Tekin Küçükali, çok sayıda isim cenazede hazır bulundu. 

Cenaze, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismin hazır bulunduğu cenazede Buğra Kavuncu, Lütfü Türkan, Eski Bakan Ali Talip Özdemir, Malatyalı siyasetçilerden Yüksel Çengel, Eski Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılarından Dr. Mehmet Rıfat Köse, iş dünyasından Mehmet Şeref Varan, Ahmet Akbalık, Dr. Hasan Fırat, Ramazan Yıldız, Rıfat Türkeri, Mesut Fırat ve çok sayıda Pütürgeli hemşehrisi Ayaydın Ailesinin acısına ortak oldular. 

Kılınan cenaze namazından sonra yoğun kalabalığın Kelime-i Tevhidler ile Bakırköy Merkez Zuhurat Baba Mezarlığına defin edilmek üzere uğurlandı.

Merhum Avukat Kazım Ayaydın’ın taziyesi 26-27-28 OCAK 2024 Cuma- Cumartesi ve Pazar günlerinde Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfında kabul edilecek.

Vakfın açık adresi: Ali Kuşçu Mah. Atpazarı Meydanı. No:30 Fatih İSTANBUL


 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar