Arguvan ilçesinde Abdal Musa Birlik Lokması düzenlendi

Arguvan ilçesinde Abdal Musa Birlik Lokması düzenlendi
A- A+

Arguvan'ın Kömürlük Mahallesinde Abdal Musa Birlik Lokması düzenlendi. 

Kömürlük Mahallemisindeki Abdal Musa Birlik Lokmasına Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Karael, İlhan Balı ve Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk katıldı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş; “Geleneklerimiz içerisinde önemli bir yeri olan ve her yıl düzenli olarak yapılan Abdal Musa Lokması, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini teşkil eder. Kurbanların kesildiği, lokmaların dağıtıldığı, kadın-erkek, yaşlı-genç herkesin bir araya geldiği büyük bir dayanışma örneğinin sergilediği bu anlamlı günde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hizmetinizin ve lokmalarınızın Hak katında kabul olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar