Ağalar Mahallesi İmar Planı değişti

Ağalar Mahallesi İmar Planı değişti
A- A+

Pütürge Belediyesi, Ağalar Mahallesinde imar değişikliği yapıldığına dair duyuru yayımladı. 

Pütürge Belediyesi tarafından 14 Aralık 2022 tarihinde yayınlanan İmar Planı Değişikliği duyuru şu şekilde; “Pütürge İlçesi Ağalar Mahallesi 172 adayı kapsayan Pütürge Belediye Meclisinin 06.09.2022 tarih ve 48 sayılı meclis kararı ile onaylanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.10.2022 tarih ve 484 sayılı kararı ile onaylanmıştır. Söz konusu plan değişikliğine yönelik olarak mevzuat gereği Belediyemiz askı ilan panosuna otuz (30) gün süreyle ilana çıkarılmıştır.”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar