AFTEK Tenis Turnuvası Bu yıl da Ziya Akşahin Adına düzenlendi

AFTEK Tenis Turnuvası Bu yıl da Ziya Akşahin Adına düzenlendi
A- A+

Türkiye Tenis Federasyonu'nun körfezdeki tek resmi kulübü olan ve bölgede tenis sporunun gelişmesine önemli katkıları olan Afrodit Tenis Kulübü (AFTEK) tarafından bu yıl 8.incisi düzenlenen ve Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Onur Üyesi hayırsever iş insanı Ziya Akşahin adına düzenlenen ‘Ziya Akşahin AFTEK Tenis Ligi'nde şampiyonlar büyük çekişmeye sahne olan final maçları ile belirlendi. Dereceye giren sporcular düzenlenen gecede ödüllerini aldı.

Pütürgeli hemşehrimiz hayırsever iş insanı Vecdi Güreli’nin sahibi olduğu Club Afrodit Tatil Köyü ev sahipliğinde gerçekleşen 550 sporcunun katıldığı tenis liginde 6 binin üzerinde maç yapıldı. Bu hafta sonu ise kortlarda final heyecanı vardı. Club Afrodit Tatil Köyü tenis kortlarında 8 kategoride gerçekleşen heyecan dolu maçlarda, 1. ,2. ve 3' ler belirlendi.

Geçtiğimiz yıl ilk kez para ödülünü Türkiye’de ilk defa vererek bu yılda sürdüren turnuvanın dereceye giren sporcularına Club Afrodit Tatil Köyü'nde düzenlenen gecede ödülleri verildi. Turnuvada birinci ve ikinci olanlar aynı zamanda para ödüllerini de aldılar. 

Turnuvaya adı verilen Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Onur Üyesi, Pütürgeli hemşehrimiz hayırsever iş insanı Ziya Akşahin de törene katılarak şampiyon sporculara ödüllerini vererek tek tek tebrik etti.

Başkanlığını Selda Güreli'nin yaptığı Afrodit Tenis Kulübü, Club Afrodit Tatil Köyü bünyesinde birçok ulusal ve bölgesel turnuvaya ev sahipliği yapıyor. Afrodit Tenis Kulübü Yaş 65 +’da takımlar şampiyonasında Türkiye birincisi oldu ve Avrupa Şampiyonasına katılma hakkını elde etti. 

Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Onur Üyesi, hayırsever iş insanı Ziya Akşahin, “Turnuva çok  iyi geçti, toplumsal etkinlik oldu, gençler, yaşlılar, orta yaşlılar hepsi bir arada. Eğitime, spora ve gençlere her zaman katkıda bulunmaya çalışıyorum, Atatürk’ün çizgisinde giden tüm gençleri seviyorum. Çünkü Atatürk ne diyor, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim.’ Bu çizgide giden ve gidecek gençleri yetiştirmeliyiz.” ifadelerini kaydetti. 

Bu arada, Pütürgeli başarılı iş insanı Ziya Akşahin yazmış olduğu "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” kitabını Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Kültür Yayınları bünyesinde yayınlatarak gelirini vakfa burs olarak bağışlıyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Şerif akşahin (9 ay önce)
    Amcam Ziya Akşahin adına düzenlenen tenis turnuvasını düzenleyen ve katılan bütün sporculara başarılar diliyorum ayrı ayrı teşekkür ediyorum Amcam Ziya Akşahin le gurur duyuyorum iyi varsın iyiki amcasın.
    0
    0
    Yanıtla
Çok okunanlar