8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ  KUTLU OLSUN...
A- A+

Kadın Herşeydir…

Dünyanın neresinde olursa olsun; din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin geleceğimizin inşasında her alanda varlığıyla farklılık oluşturan, yarınlarımızın teminatı kadınlarımız.
Kız çocuklarımız, annelerimiz ,büyüklerimiz…

Bugün dünyanın her yerinde coşkuyla kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar gününün sadece bir gün ile sınırlı olmadığının hepimiz farkındayız. 
Ev hanımı, iş kadını, garson, terzi, çiçekçi, hizmetli….
Göreviniz konumunuz ne olursa olsun sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Emeklerinizin karşılığı bir gün bir çiçekle eş değer olmasa dahi; bütün yüklerinizi yorgunluklarınızı bir kenara koyup sizi mutlu etmek için gönderilen hediyeleriniz ile dünyanın en güzel gülümsemesine sahip olduğunuzu bugün bir kez daha önce kendinize sonra tüm dünyaya gösteren canım kadınlarımız. 
Her biriniz ayrı bir değer, her biriniz ayrı güzellik ve özelliktesiniz. Varlığınız geleceğimizin teminatı.
Unutma başta kendin için önemlisin ve sen dünyanın en değerli varlığısın.

Nerede ne durumda olduğunuzu bilmeden içten sımsıcak bir tebessüm ile hepinize selam olsun.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun…

Havva GÖKDEMİR
08.03.2024
İstanbul

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Çuğlan (2 ay önce)
    Yazınız bu güne has olarak özenle hazırlanmış akıcı bi metin.Kadın hayatın merkezine olan her sahnenin arka planında daima olandır.İçten ve samimi olan bu yazınızı ve gününüzü tebrik ederim .
    %100
    %0
    Yanıtla
Çok okunanlar