3 Kişinin Yaralandığı Olayın 2 Şüphelisi Serbest Kaldı

3 Kişinin Yaralandığı Olayın 2 Şüphelisi Serbest Kaldı
A- A+

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesi Sedef Sokak’ta 21 Ağustos 2024 günü saat 18.50 civarında iki grup arasında silahlı kavga çıkmıştı. Trafik Park yanında yaşanan çatışma sonucu 3 kişi hafif şekilde yaralanmıştı.

Emniyet ekiplerince şüpheli konumunda bulunan M.E.İ., A.C.Y. ve M.Ş. isimli şüpheliler yakalandı. Olayda kullanılan pompalı tüfek de ele geçirildi.

Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalanan şüphelilerden M.Ş.’nin emniyetteki işlemleri devam ederken, diğer iki şüpheli M.E.İ. ve A.C.Y. adli makamlara sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda M.E.İ. ve A.C.Y., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 Battalgazi’de halkın güvenliğini tehdit eden silahlı çatışma olayıyla ilgili soruşturma devam ederken, emniyet güçleri bölgede güvenliği artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar