22 yazlık ve bağ evini soyan 2 hırsız tutuklandı

22 yazlık ve bağ evini soyan 2 hırsız tutuklandı
A- A+

Malatya’da yazlık ve bağ evlerine girerek 22 ayrı adreste hırsızlık yapan şebekeyi jandarma ekipleri çökertti. Hırsızlar çaldıkları malzemeleri ikinci el dükkanına sattıkları tespit edildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi ekipleri Yeşilyurt, Akçadağ, Kale ve Hekimhan İlçelerinde faili meçhul yazlık ve bağ evleri hırsızlık olaylarının aydınlatılması için geniş çaplı bir soruşturma ve araştırma çalışması başlattı.

Yeşilyurt, Akçadağ, Kale ve Hekimhan İlçelerinde bulunan ve yazlık olarak kullanılan 22 bağ evine giren hırsızlık şüphelilerinin E.B. ve M.E. olduğunu tespit eden Jandarma ekipleri, şu şüphelilerin çaldıkları ev malzemelerini getirip ikinci el eşya alım satımı yapan E.G. adlı şüpheliye sattıklarını belirledi.

Başlatılan operasyonda şüpheli şahısların ev ve depolarında yapılan adli aramalar sonucunda çok sayıda evlerde çalınmış olan malzeme ele geçirildi.

Hırsızlık şüphelileri E.B. ve M.E. tutuklanırken, hırsızlık malzemelerini satın alan E.G. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar